Hatar tandläkaren...

New.

Elvitals anti-breakage kit. Rekommenderas starkt! Särskilt till mitt hår då det är väldigt "frissigt" annars, men nu, SUPERLENT!

Saknar mitt löshår :(

Är med och tävlar om ett Iphoneskal på Felicias blogg!

http://fillifjonkanf.blogg.se/2012/july/vinn-iphone-44s-skal.html#comment
 
 

Fredagens dag i stugan.

Hade mys ute i skogen med massa sol och bad, och självklart dricka i Fredags! Riktigt lyckad dag.

 

SOOOL ☀

Godmorgon!

Håller på med frukosten nu, sen efter det, blir det en tripp till ullared med Nathalie! Med moppen... Haha kommer typ ta en timma dit :( Men får ta och fördröja tiden med musik på vägen, så blir nog allting bra. Nä, nu ska jag ta och fixa klart mig! Pusssss

Nu, sola!

Kanske att sommarn börjar närma sig nudå?

Frukosten.

Godmorgon! Kom hem ifrån stallet för en några timmar sen, blev en skogspromenad i solen idag, eftersom hästarna är lite stela. Sitter nu och äter frukost med min älskling, duktig som jag är, så gjorde jag frukost och kokade kaffe åt oss :) Sen blir det att lägga sig i sängen och gosa!

Mellanmål.

Istället för godis, blir det nötter!

Ut till stallet.

Nu blir det en sväng till Lilleman, för att ta en galloprunda i skogen! de behöver båda två, Så härligt.

De nyttiga börjar.

Nu startar dieten! Är och handlar havregryn, kalorieförbrännande dricka, måltidsersättande smoothie!

Bussen hem.

Sitter på bussen påväg hem ifrån stan. Idag blev det att åka en sväng till sannarpsbadet :) haha var sjukt kul! Blev att köpa en tröja snabbt innan jag satte mig på bussen också. Om en timma då Jag kommer hem, så hämtar Nathis mig i samhället och vi drar till hästarna och kollar till dom, och blir nog lägga på dom täcke eftersom Nathis sa att det regnade hemma.. Men här är det sol! Ja ni ser ju, där molnen är mörka, dit ska ag :( hatar regn!

Barn på nytt.

Är i stugan, kom hit igår för att träffa alla kusiner ifrån göteborg, så idag har vi varit på busfabriken med små kusinerna, haha känns som om jag var barn på nytt igen! Ligger just nu i soffan framför tvn och slappar, och väntar på att den hemgjorda pizzan ska bli klar. På tal om pizza, så borde jag inte äta det.. Har gått upp så sjukt mycket kilo nu på sistone pga stress och dålig mat, så igår låg jag och kollade runt på olika "dieter" , eller mat tips! Och fastnade för,ett (eftersom jag då älskar havregrynsgröt och ägg tex), där det står att man ska gå ner 5-7 kilo på 1 månad, men man vet ju inte riktigt om man ska tro på det.. Ska hem imorgon, så hade tänkt kanske att ta och gå ner och köpa ett lager havregrynsgröt då kanske (?!) plus att jag är i stallet varje dag i veckan, och rider 5-6 dagar i veckan, så kanske kanske kanske att detta sätter fart... Hoppas kan man alltid, right?

6 timmars städning..

BARA utav köket! Ghaa, fyfan vad tråkigt det är att städa. Men behövs det så behövs det! Har nog aldrig varit såhär nogrann på att städa :O och jag HATAR verkligen städa.. Men tjänar man på det så ;) Sitter just nu hos Jeppe, precis käkat tacos, det behövdes efter en lång dag. Imorgon blir det iväg tidigt till Lilleman och ta en sväng med honom. Ska bli mysigt!

 

Där var min mat slut...

min lilla pålle 

Follow me om Instagram

@ saaaraandersson

Just life your fucking life

Be yourself, and let people know who You are.

~

Kvällsmat

Nu kvällsmat med hjärtat, sen sova för upp tidigt till hästarna! Du gör mig lycklig, när jag mår som sämst, att sätta sig på hästryggen får mig att rensa bort alla tankarna, tack!

Vänskap är någonting alla behöver.

Search for yourself, by yourself. Do not allow others to make your path for you.It is your road, and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you.

Ä N T L I G E N

Fyfan vad härligt! Äntligen så funkar appen som den ska, så nu kan jag äntligen sätta lite fart i bloggandet :) Kom nyss hem, åkte ut till hästarna vid nio, så har varit ute och tagit en låång morgon runda, och rensat tankarna, riktigt härligt! Men nu är jag slut och ska ta en powernap , sen blir det mat!