Första grillningen i år

Japp, idag tog jag och Jesper tag i att grilla första gången för i år, och gott var det! Snacka om att jag saknat grillad mat eller! Haha ;)
Igår blev det fest med tjejerna! Först efter skolan så drog jag och träffade älsklingen efter att varit borta ifrån varandra ett långt tag.. Haha, sen käkade vi hemma hos mamma snabbt, och sen drog jag hem till Maria med Ronja, där fixade vi oss, och förfestade, sen kom Jossan, Kajsa och Alice, sen drog vi vidare, Hade grymt jävla kul!
Hem kom man med skrapsår och massa andra sår på bena, Haha!
Sorry förresten jag har verkligen knappt hunnit blogga om Dagarna, men här får ni dom missade idag & igår :

Dag 05 - Vad är kärlek?
Kärlek är något jävligt underbart...
Det är två tillsammans, tycker dom som inte har någon pojkvän/flickvän gå miste om något riktigt fint & underbart! Man har alltid någon där som man vet att den älskar en! kärlek är verkligen obeskrivligt...
Jag har mest skrivit allt i mitt inlägg - Min första kärlek.
Så läs där!

Dag 06 - Min dag
Haha ja min dag har la varit sådär, vaknade bakis, men det var verkligen värt det asså! Idag är det en lugn dag, riktigt skönt, jag och Jesper vaknade runt 10 i morse, ringde mamma och bad henne att göra mat, så somnade vi om till klockan 12, sen drog vi upp dit och åt, sen somnade vi där igen framför tvn tills klockan var typ halv 7, haha det var riktigt skönt asså :) och sen efter det, till pappa och grilla, och blir att sova här ikväll :)

 

Party!

Nu är det lov, så nu taggar vi fan feeeest! Wiiihooooo :D

sängen!

Ligger i sängen och är nyduschad & har precis målat naglarna. Imon har vi sovmorgon till kl 10 wiho, inte så värst mycket, men bättre än halv 9 iallafall haha :)
Imon är det även nationella prov halv 11 och håller på i en timma, i biologi en labb av något slag... Usch känner att detta kommer gå skit asså! :(
Men imon är det iallafall fyfan vad härligt asså!! Och jag har typ ingen aning vad som händer då, blir nog fest skulle jag tro och hoppas på! :)
Men nu ska jag ta och ringa Jesper, hörs mer imon, pussss

;

Tävlar om hårprodukter hos : http://elsaanette.com !

Dag 04 - Det här åt jag idag

Haha vilken fråga egentligen.. Har faktiskt knappt ätit någonting idag, så ja detta var ju ett roligt inlägg.. Men i morse åt jag två mackor med ägg, stolt, jag som ALDRIG bruka äta frukost, men det är faktiskt det viktigaste målet på hela dan ;) I skolan var jag tvungen att slänga i mig någonting eftersom jag var så sjukt hungrig, och det var äcklig potatisgratäng, med köttfärslimpa..
Och just nu sitter jag och äter toast :)
Ja det var det jag åt idag iallafall, haha!

Nya headern!

Äntligen fått upp en hyffsare header än den förra iallafall, eller vad säger ni? :)

det rullar på

Kom nyss in, jag och Maria har precis varit ute ich fotat i solen, fast det blåste jävligt mycket! Fick inte till så jätte bra bilder, en vissa dög! kan slänga in några också från ifgår istället :) Ikväll blir det att sova hos Maria igen, och vi ska faktiskt ta och bädda ner oss i sängen snart, och sätta på Top Model ;) För är så sjukt trötta, hehe .
Dag 03 - Mina föräldrar
Tänkte att jag gör detta inlägget här istället, eftersom det inte finns så mycket att säga typ..
Jag bor hos min mamma, fast är hos pappa ibland med! Eftersom att dom är skilda.
Jag är det enda barnet i våran familj, så därför fick jag allting jag pekade på när jag var liten, så har typ fått min tjurighet nu därifrån.. Det är typ så att så fort jag inte får som jag vill så blir jag sur och jävligt förbannad,  Haha usch...
Älskar min mamma & pappa! <3 

Här kommer några bilder från igår :
Outfit!

Skolan..

Godmorgon på er!
Inatt sov jag hos Maria, och blir kanske även inatt igen :) och Jesper är i Gislaved, typ första gången på länge vi varit borta ifrån varandra i 3 dagar, haha!
Men Sitter jag i skolan och har engelska och har någon redovisning om rockband :) rätt inspererande faktiskt!
I morse hade jag och Maria våran uppvärmning på idrotten, haha utan att änns öva eller kollat igenom pappret, så gick det la hyffsat iallafall! Fick G iallafall, hehe :) Nu har vi bara käk kvar och sen musik sen slutar vi!
Idag är det påskbord istället för fisk som mat, så nu drar vi och käkar! Byeee :)

Dag 02 - Min första kärlek

Ja, jag tror faktiskt att ni kan lista ut det själv! Min första och allra bästa kärlek är Jesper, han är verkligen något extra!
Vi kan ju börja ifrån allra första början.. Vi träffades för ungefär 2 år sen genom en polare till mig som kände han och umgicks med honom, så började jag hänga med henne när hon umgicks med han, addade varann på msn och snackade hela tiden, haha, så lärde vi känna varandra och umgicks hela den sommaren tillsammans :)
Sen gick det ett tag till hösten där ungefär, så började han berätta för mig hur underbar och söt och snäll jag var osv, han var så jävla gullig mot mig! & vem fan kan motstå sånt?! Hihi! Så vi började typ bli på "g"! :)
Sen gick det till vintern, då berättade han för mig att första gången han såg mig så klickade det direkt typ, men tänkte att det aldrig skulle bli något seriöst och sånt, så vi fortsatte bara vara på g och skriva till varandra uuuurgulliga saker ohsånt..
Och sen kom nyåren där, då jag var hos min mormor med Maria och andra folk! Och han var på fest i Gislaved, och han ringde mig och önskade mig ett gott nytt år! Sen två dagar efter nyår, alltså den 2/1, så ringde han mig och bad mig komma hem till honom, så jag tänkte typ yee right, inget bättre för mig så! Ville självklart träffa honom också då jag var riktigt kär!
Sen så kom jag ner till och då så låg vi i hans rum, och så frågade en polare till mig som också var där, varför vi inte var tillsammans? Eftersom vi var så kära!
Och vi båda typ bara njaa, vet inte riktigt.. Haha! Så sen blev vi typ bara tillsammans!!! första kyssen med honom var helt jävla obeskrivlig härlig! Pirr i hela kroppen, hjärtat bulltade snabbt, jag var varm, DÅ visste jag att jag verkligen var kär.

Sen dess har vi gjort allt möjligt typ! Vi var i Åmål förra sommarn och campade, och nu i sommar blir det att åk utomlands tillsammans, blir även att fira midsommar i Stockholm! Wiho!! Åhh Han gör allt för mig, och jag för honom! Vi gör verkligen allting tillsammans, men självklart går våra dagar upp och ner! Och som sagt i förra inlägget om mig, där jag nämnde att det inte finns något förhållande som kan vara perfekt! Man måste bråka med varandra för att komma närmre varandra, och det har vi båda märkt.
Våra föräldrar säger att vi beter om som vi är gifta så mycket vi är och sånt! Haha!
Han är verkligen min bästa vän, min allra bästa kärlek. Babe <3

jag älskar min pojk så obeskrivligt mycket!

dagens outfit!

Idag blev det att slänga på sig något snabbt, eftersom jag hade bråttom till skolan!
Blev en vit spetströja, och ett par blåa jeans och mina bruna boots från skopunkten!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3409462/images/2012/pic_195745313.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3409462/images/2012/pic_195745313.jpg" class="image">

Dag 01 - Om mig

Ja då börjar vi med det här då..
Den här dagen blir det om mig! :)
Jo som ni säkert redan förstår, så heter jag Sara, Sara Maria Andersson om man ska va perfekt, hehe. Jag är 15 år och fyller 16 den 4 Juni! Går i 9an och har för ett tag sen valt gymnasieval, valde musik, men ska byta nu i april till frisör!
Jag är runt 172 lång någonting i think? vikten går upp och ner, nu när jag håller på och krympa min magsäck.
Blond just nu, lite halvbra färg, eller? Nä usch blää, slitet, känner mig så jävla ofräsch med det! funderar starkt på och färga det lite mer cendre färgat nu till sommarn, tycker det är så jävla snyggt till solbränna! Har Gröna ögon, men alltid viljat ha bruna eller klarblåa, Jag har en tatuering och en navelpiercing. och på tal om tatuering, det jag nämnde om att göra min andra tatuering? Jag väntar tills sommar, tills Juni istället, till min födelsedag! ;)
På min fritid gör jag faktiskt inte så mycket, umgås mycket med min pojk, och på helgerna blir det oftast fester! har dom underbaraste bästa vännerna, men känns som att jag VERKLIGEN behöver lära känna mer och nytt folk! Men dom gör allt för en! Finns alltid där om det skulle vara något. pusss
Har världens bästa pojkvän som heter Jesper, Han har en stor plats i mitt hjärta! Vi har varit tillsammans nu i 1,5 år snart, jääävlar vad tiden går fort tillsammans när man har roligt! Vi ska snart åka utomlands också hihi :)
Men efter ett så långt förhållande så bråkar man jävligt mycket kan jag säga .. Haha om värsta småsaker! Om så sjukt onödiga saker så det inte är sant asså! men man måste bråka för att kunna ha det bra och långvarigt, finns nog inget förhållande som är perfekt utan bråk skulle jag tro! Babe <3

Hmm, det finns la typ inte så mycket mer att säga om självaste mig, tråkigt i know.. MEN VI HÖRS IMON, HA DET BRAAA, godnatt! Pusss

för att komma igång med bloggen..

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Några steg jag ska försöka komma igång med iallafall!

hmm

söt bild hah

Godnatt!

Är ledsen, men blir inget speciellt långt inlägg nu ikväll, är så jävla trött och har skola imon :( så får bli att gå och lägga mig nu!
Vi hörs imon igen, Puss godnatt!

Sommartid!

Tjohej! Inatt skulle man ställa fram klockan en timme, till sommartid, ännu ett tecken på att det börjar bli sommar! :)
Sitter ute i solen och solar, riktigt skönt, har suttit här sen klockan 12! Skriver även lappar som jag och älskling ska sätta upp, angående vårat marsvin vi ska sälja ;) men snart blir det in och göra mat skulle jag tro, imon är det måndag och skolan börjar... Usch! Men sen är det påsklov! Wiho :)
blev ett kort inlägg nu om dagen, men vi hörs ikväll igen!
pusss

behöver ny header...

Usch känner verkligen att jag skulle behöva en ny header NU! Haha, det är så sjukt tråkigt att klicka in på min blogg och bli välkommande med denhär headern, blää!
Får ta och fota någon dag och fixa till bloggen lite, kanske nästa vecka? :) Ska försöka hinna med det! 

Ni får gärna ta och tipsa om vad ni vill se i nästa inlägg! Som förmodligen blir imorgon när jag vaknat till, så då hörs vi då, puss!
Idag får det ta och bli en osminkad tjej på bild!

love is wonderful.



SOOL!

Wihoooo solen är här igen!!
Gud vad härligt asså, sitter ute med Jesper och solar i den hääärliga solen!
Idag när vi vaknade så drog vi ner till Jesper och åt lite mat, sen cyklade vi ner till Ica och köpte oss lite gott till ikväll! Det är trotsallt lördag :)
Så ikväll blir det mys med älsklingen, och nu sitta ute i solen och gotta oss!
Pussss

SARA TIPSAR

Jag vill verkligen ta och tipsa er om en hårinpackning, och en ansiktsmask, och som dessutom är hemmagjorda! :)

HÅRINPACKING:
Detta är ett enkelt och smidigt sätt att göra en egen hårinpackning hjälp med olivolja och honung!
Detta är verkligen toppen för hår som är slitet, trassligt, eller risigt. Själv har jag väldigt slitet och risigt efter att jag blev blond, och Olivoljan gör så att håret blir sjukt lent och återfuktande! Och honungen ungefär samma sak, det är bra att kombinera.
Provade själv detta häromdagen, Och tyckte det hjälpte, Ska nog ta och fortsätta med det! :)

DET DU BEHÖVER ÄR:
* En skål
* Olivolja
* Honung (flytande)
* En gaffel

Ni är det bara att sätta igång!
När jag själv gjorde detta, så körde jag på egen känsla, bara slängde ihop lite måttliga mängder i en liten skål, men du ska ha mer olivolja än vad du har honung sen tar du gaffeln och "vispar" runt!
Sen kletar du in det i håret, jag hade en handduk på axlarna så jag slapp bli kladdig, sen så sätter du håret i en handduk och har det en stund :) jag hade det i två timmar! Så var inte rädd att ha den för länge, och om man bara har olivolja i, så kan man även sova med det och tvätta ut det morgonen därpå! :)

Sen när du väntat ett tag, så tar du och sköljer ut set som vanligt, shampoo och balsam! Men se till att få bort all olivolja bara, annars kan det bli fettigt! Sluta alltid med kallvatten genom håret för att få bort det sista och stärka håret! :)


ANSIKTSMASK:
Den här ansiktsmasken består enbart av honung och socker!
Honungen gör så att huden blir len, verkligen babylen! Och sockret för att få fram den där "peelingen". Även jätte bra för som har torr hud!

DET DU BEHÖVER ÄR:
* En skål
* Honung (flytande)
* Socker
* En gaffel

Du slänger ihop allting i skålen, behöver inte vara så jätte mycket, men ta så det räcker till sitt ansikte iallafall!
Blanda med fingrarna, och sätt sedan in i ansiktet! "skrubba" lite lätt så att sockret också får röra på sig :)
Sen så har du det i 15-20 min ungefär! Sen tar och sköljer ut det!

Detta kan man även göra till sina läppar så att det flagna går bort!

Jag hoppas ni lärt er någonting! Om det är någonting som bi behöver hjälp med tex, bara fråga på!

wihoo

Igår så hann jag tyvärr inte att göra ett inlägg, var så sjukt trött när jag kom hem igår, så somnade ganska tidigt, för var och gymmade och solade!
Vilken hääärlig dag... Eller inte! Usch idag har jag studiedag?! och var tvungen att gå till tandläkaren halv nio i morse!! Usch, så kom nyss hem därifrån, och funderar på att gå och lägga mig en stund igen ;) för sen kommer pappa och hämtar mig runt 12, så ska vi åka till farmor och äta middag hade vi tänkt, gott! :D
Sen kommer Jesper hem till pappa, så blir det nog hem till honom ikväll! :) myys!
Men åhh vill tatuera mig i helgen istället för nästa! Haha kan inte vänta längre asså :D
hihi, men nu ska jag ta en liten tupplur igen, haha natti!

Härlig dag!

Gud vilket väder! Wiho vad glad man blir :D och nu är det bara och hoppas på att solen stannar!! Hihi.
Helt slutkörd är jag, slutade skolan halv 2 idag, drog direkt till gymmet med Maria :) sprang på rullbandet i 30 min och körde styrka 30min, härligt! Sen drog vi och solade solarium. Dom har även fått nya solarium som jag provade denna gången, och det gjorde VERKLIGEN skillnad tycker jag! :) så nu känner man sig fräsch och slutskörd! Riktigt skön känsla ;) ska även börja äta nyttigare och inte skräpmat hit och dit, så man får en snygg kropp till sommaren! Wiho set kör vi på! ;)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och ta en iskall uppiggande dusch!

Skräckfilm

Hallojsan!
Kom nyss hem ifrån frissan med Jesper, han var där och klippte sig, lite kortare och modernare, snyggt! :) Sitter och kollar på Family Guy, haha det är nog en utav mina favoritprogram asså, och simpson, så sjukt bra. ;) slutade skolan lite tidigare idag också, häärligt!
Det där som jag nämnde i gårdagens inlägg om Geografi provet som vi skulle ha, njaa det gick la hyfsat iallafall, vi skulle skriva som ungefär en uppsats om vad vi kunde om Indien, Hehe..
Men som rubriken lyder, idag efter skolan drog jag & Maria och Alice hem till Maria, eftersom vi har som upphoft i svenskan att vi ska göra en egen film! Då vi ska kunna lära oss analysen, presentationen, konflikten osv i filmen! Riktigt kul faktiskt, och vi gjorde en skräckfilm om anden i glaset... Hmm spännande? Det får vi hoppas!
Vi har filmat klart allt, och nu är det bara att klippa ihop filmen, och fixa till den lite extra tex som ljud och ljus effekter! Vi ska även ha med bortklippta klipp som vi failade totalt på... Haha! Om den tillslut bli bra, så kanske jag kan lägga ut den här på bloggen? :) hehe ska bli kul att se...
Men nu kurrar magen och det är dags för mat känner jag!

Bilden idag står för mig och Olivia sen i helgen! Snuttan.

It's monday

Idag är det måndag, den nog mest segaste dagen på jorden.. Alla lektioner i skolan suger på måndagar, blää.. Men vädret gör ändå en på bättre humör! :) så himla skönt med sol och plusgrader igen!
Kom hem till pappa för ungefär en timme sen med Jesper, och ligger nu i sängen & har precis hjälpt honom med att skriva en engelska uppsats, Haha man kan ju alltid undra på hur det gick.. Idag i skolan hade vi även våran sista badlektion, gjorde även livräddning där man typ fick hämta en docka på det djupaste och simma tillbaka med en livboj, Wiho vad kul, haha men klarade det iallafall! :)
Imon har vi geografi prov, och duktiga Sara glömde pappret man skulle plugga till i skåpet i skolan... Jag lyckas alltid med någonting jag asså!
Ja juste, jag har bokat en ny tatueringstid den 31, hos min syssling där jag gjorde min förra tatuering! :) för er som inte vet så har jag en text på högra benet där det står "never give up", och denna gången blir det en text på revbenen där det står "if you don't live for something, you will die for nothing".
Så grymt jävla snyggt tycker jag, kändisen Megan Fox har ju en text på revbenet om någon sätt? ;)
Jo så det ska bli härligt att få det gjort nu innan sommaren och allt!
Men nu ska jag lägga mig och gosa ner mig under täcket, ni får ha en bra kväll på er!

I like

Nu blir det sängen!

Klockan börjar bli mycket nu, ligger och kollar på "how i meet your mother", haha tidsfördriv tills man somnar .. har skola imorgon och efter en lång helg ska det bli riktigt skönt att gå och lägga sig! :)
I helgen har jag och Jesper har varit hos hans bror och varit barnvakt, riktigt mysigt var det, kollade film och åt gott och hade lördagsmys, härligt! :) det var en lugn och skön helg, har inte haft sån skön helg på länge asså! Har haft så sjukt mycket läxor, och prov, och nationella och allt möjligt på sistone! Usch :( menmen, det börjar närma sig tills sitt slut iallafall, sen sommarlov! Lääängtar!!
Men nu ska jag kolla vidare på tvn och sen försöka att sova, godnatt på er! :)

äntligen säger jag bara...

Här & nu är min nya blogg! igen.. Haha, ni börjar säkert att bli trötta på att jag flyttar blogg hela tiden, men här är min 3;e och nuvarande blogg kan jag säga! :) Och hoppas ni bli nöjda allafall! 
Jag har även lovat mig själv att vara socialare och aktivare nu, lovar. Ska även börja blogga ifrån mobilen då när jag inte sitter vid datan. Är även inte klar med headern ännu, kändes bara så jävla tomt utan en header, så slängde bara ihop något snabbt så, ja, så det ska nog bli bra ska ni se :)
Men, jag behöver även era tips & hjälp om vad ni vill se i bloggen! Tex. outfts,frågestund,interjuver,tips,inspirationsbilder,dagens fråga M.M! Så tipsa på tack!