Trebensättning utav fransar!

Workout!

Lördagsmys!

Jag och älskling sitter hemma hos hans pappa och myser framför datorerna, senare ikväll blir det film mys. 
pusssar.
 
 

Fredag!

Skolfotot gick la bra, vi tog en bild med mobilen också! Nu är det fredag, och dags för lite fest, är just nu hos Felicia och har precis fixat klart mig, och druckit en drink som hon har gjort! Mums. Sen blir det vidare, får se vart man hamnar! Pussar

Dags för skolfotografering!

Stylisterna, here we come!

Frågestund!

 
 
 
 
 
Kände att det var dags för lite frågestund här på bloggen igen! Så sätt igång att fråga på!

Woops..

Lite utav det på listan är äntligen fixat iallafall! Men resten ryker på hela mitt studiebidrag+inackorderingspengarna, och lite till.. Fan för att vara tjej ibland.

Dagens make: Bröllopsmake up & bröllopsfrisyr!

Idag gjorde vi bröllopstema, syns inte så väl på bilderna, men blev brunaprikos shimmer som ögoonskugga, och massa lockar i håret!

Nyttig lunch!

Myspys!

Har precis hoppat ut ur duschen, och efter en lång dag blir det mys i soffan framför Outsourced med massa tända ljus och gott te, en perfekt måndagskväll!

PW/SPRINGRUNDA

Nu ska jag ta mig en pw/springrunda på stranden!
Peace

Sminkpenslarna!

Helgen har varit toppen, i fredags blev det fest med underbart folk, slutade med att jag och Jesper fick sova i en iskall stuga ute på tomten (?!) haha, men annars var kvällen lyckad! I lördags blev det bara massa mys och film kollande hela dagen och kvällen, mysigt! Jag och Lisa har precis tvättat alla sminkpenslarna, och fixat sminkväskorna! Så nu ligger sängen och väntar. Men ska ta och ringa och säga godnatt till min älskling först, pusss.

I don't know anymore.

Jag kämpar för det jag har, jag gör allt för att det ska bli bra, men ingenting ger sig igenom. Allting står på samma plats, vill att det ska gå framåt. Jag önskar bara....

Tillbaka till verkligheten.

Nu är det söndag, och imorgon börjar skolan igen, så nu sitter jag på Roberts med Lisa och laddar med en god caffelatte!

IN LOVE.

Godmorgon på er! 
Vaknade till för en halvtimma sen, festade till det igår, så bakis idag. Så snart blir det bakismat med min fina älskling, muuums. Senare idag blir det bara massa mys! Film och äta go mat ikväll, i detta regniga och blåsiga väder! 
 
 
2 söta bilder sen Turkiet! 

Dagens hårstyling!

Idag fick vi lära oss grunden till bröllop/bal frisyrer! Som man sedan kan lägga på massa löshår osv..

Yeah

Satte igång med dansen idag med Ronja och Lisa, super kul! Men blev nog lite mer fjant och skratt än dans nu i början haha ;) men det känns i kroppen att man rört sig ordentligt, det gör de! Så blir dans på tisdag eftermiddag också, mys! Har även börjat gå ut på pw/joggingrundor varje kväll, så nu sätter jag igång igen :)
Nu ligger jag och myser och kollar på The cable guy, med Jim Carrey.
Hörs snart, pussar

Dålig uppdatering japp.

Har lämnat in min mobil på lagning igår, så har haft massa saker att göra på den innan som tex lägga över alla bilder till datan, men det skulle tydligen ta 356 dagar att bli klart... Så ah, jag avbröt självklart den efter 3 timmar typ, fick iaf över några! Ja så därför det varit kass uppdatering på sistone, men får förmodligen tillbaka den nya på måndag igen :) har en dålig samsung som lånemobil, och fattar inte bloggappen på den så.. Japp
Men så fort jag får min mobil igen sätter jag igång bättre! Peace

Bakishäng i sängen, check.

Blev kanske lite för mycket igår, har sån extrem huvudvärk asså.. Bläää.
Plus, är så jäkla hungrig, men orkar inte röra mig upp ur sängen, och Jesper sover fortarande.. Fyfan, tänk vad gott med en kebabpizza nu... Bakismat är nog fan det godaste man kan käka, mmmmmmmmmmm.