Let's do it again!

Idag hade vi håruppsättningar hela dagen i skolan, gick super! Och nu taggar vi efter en lång skolvecka, fest igen! Pusss

Mot skolan.

I detta pissregnet.. Usch! Tur man åker buss och får hålla humöret uppe! Men vad gör man inte för skolan? ;) haha.
Nu ska vi möta upp Ronja på österskans, sen mot skolan, vi börjar 9.25, sen har vi två timmars håla, får se vad vi hittar på då :)

Lunchade på Sandys!

Blev en lunch med pasta sallad med kyckling idag med dom goa tjejerna :)
Och nu till kvällen blev det chokladpudding med vit choklad topping! Mums.. Ronja sover även över här inatt, mys! Puss

Skönt slut på dagen i det fina vädret!

En cappuccino på Roberts med tjejerna!

Mina gullungar ❤

Ronja & Lisa

Kvällsmat, sedan mot sängen!

Nyss gjort klart matteläxa typ, så nu blir det kyckling & bacon paj med lite sallad som kvällsmat, sen efter det blir det vidare mot sängen för att ladda inför ännu en vecka skola igen!
Puss godnatt 💤

Igår.

Hade sjukt roligt igår! Blev förfest här, sen vidare ut! Har inga bilder sen igår tyvärr, förutom att jag hittade detta på Google som jag tydligen hade sökt på?
Jag måste ju varit riktigt taggad ett tag alltså och kanske lite för mycket dricka för min del.. Haha!

Ikväll kör vi stenhårt!

.

Bilderna kom helt huller om buller när man bloggar från mobilen ... Blir galen

Klar med min Portfolio!

Äntligen klar med den, har dock tagit en vecka, men har haft såå dålig fantasi?! Så igår blev det att ta en tripp till Panduro, och köpa lite småsaker till pärmen! Dock är den nog inte riiiiktigt klar, har inte bestämt mig ännu.. Men är nöjd med den nu iallafall jämfört med hur den såg ut innan :)

Nu, engelska!

Ronjabus ❤

Off 2 school!

+ Dagens outfit!

Myspromenad på stranden såhär nattadsgs

Rubriker & jag = Nada

Slutade skolan halv 12 idag, fick vänta en timma i stan på bussen hem, så Ronja höll mig sällskap som tur va! Sen direkt när jag kom hem så blev det en powernap i någon timma, vakna av att Ronja ringde med sin pratglada röst, så man piggnar till och går upp :)
Nu står jag och lagar mat, kotletter med pasta blir det!

Just like me..

SOOoOoOoOL ☀

Mys i solen med tjejerna!

Då var det klart.

Slutat för dagen idag, nu är det Roberts med Ronja, Lisa och Olivia! Perfekt en sånhär solig dag :)

Dagens outfit!

Jeansskjorta ifrån Gina Tricot, cykelbyxor ifrån H&M, svart enkelt linne ifrån Gina Tricot, klocka ifrån Regal, converse ifrån Skopunkten, och ett par solbrillor ifrån Buberry!


Nu drar jag mig mot skolan! Endast en lektorn idag WOOPWOOP

Skolstarten!

Lite ny inhandlat inför skolstarten, (som iofs redan börjat men) två kollegieblock, ett pennskrin, och några pennor :) Håller även på med min pärm som vi ska ha som portfolio till hantverket som stylist!

Sjukare & sjukare...

Det här blir inte bättre, ligger i sängen och försöker friska på mig genom att dricka blåbärssoppa, och ta nässpray, får hoppas det blir bättre tills måndag iallafall för då börjar skolan!

Helvetes jävlar fan också....

Såhär känner jag mig nu... Mår piss och är sjuk! Har cpe ont i halsen, hostar var 3 minut, förkyld, snoret rinner, och nära in på bihålsinflammation... Blir GALEN! Precis när skolan börjat och allt, självklart. Har fått sånt jävla dåligt immunförsvar så det skriker om det, gav Jesper en puss nu när han började bli sjuk igår, bara EN YNKA PUSS?! Och VIPS så var jag sjuk, kul!
Så nu blir det att vila till sig i helgen, försöka iallafall!
Sjukliga hälsningar från mig, natti.

Ligger i solen och gottar mig vid hamnen tills skolan börjar!

Grillat och kubb!

Har precis käkat grillat, och nu blir det kubb! Snart kommer Jesper också, så blir massa mys :) skolan idag var jätte kul verkligen! Vi fick dock inte göra så mycket, men hon berättade typ vad hantverksprogrammet innebär osv..
Så är riktigt taggad inför imorgon igen! :)

Dagens outfit!

Blir ett par byxor från H&M, en blus från H&M, och ett par converse ifrån skopunkten.
Nu är jag laddad och klar, nu sticker jag till skolan! :D

Äntligen!

Sitter i stugan med Lisa, fyfan vad mysigt vi har det! Här kommer jag att trivas dom närmsta tre åren! Har hunnit med att vara hos frisören, och färgat håret, packa upp alla mina saker, och vikt in alla kläder :)
Har precis haft fotbad och noppat till mina ögonbryn, så sitter nu med ansiktsmask och äter daimglass och är taggad inför första skoldagen imorgon! Wiii.
Men ska snart ta och lägga mig och sova, så vi hörs mer imorgon igen, pussssar


Dock är håret liiite mörkare än på bilden, blev fotat i ett annat ljus nu. Jätte nöjd!

Gårdagens fall..

Lunchrast!

Jobbets dag.

Har precis kommit hem ifrån jobbet, gick super! Fast riktigt ont i bena.. Har fått stå upp i ståndet hela dagen idag, ghaa vad jobbigt det har varit, haha!
Imorgon blir det jobb hela dagen igen, så nu sitter jag och laddar krafterna inför imorgon igen.

Dip Dye naglar!

Blev dock inte så professionellt, är jävligt trött och suger på att måla naglar helt enkelt... Haha, men tyckte detta var rätt häftigt då!

Imorgon drar jag...

Och jobbar på Sjönevads marknad, en av sveriges största marknader! Behövs nu, när jag inte jobbat på hela sommarn, så behövs det lite pengar i plånboken! Blir där imorgon och på lördag ;) Ska bli riktigt kul faktiskt, Jesper ska också med och jobba, så jag ska antingen stå i kassa, eller sälja lotter eller hjälpa barn på & av karusellerna! Haha riktigt skönt jobb.
Snart ska jag ta och hoppa in i duschen, och senare göra mig i ordning för sängen, så man blir pigg imorgon! PUSS

Skönevad.

Kvällsmys med min älskling.

Nyduschad och klar.

Kom nyss ut ur duschen, ska ta och borsta håret och klä på mig, sen blir det att åka ut och kolla till hästarna en snabbis! Sen blir det hem och fixa till sig, sen blir det middag och lite dricka! Pusshaj sålänge

It's Friday.

Och idag blir det en lugn Fredag. Ska bli skönt faktiskt, för har alltid hittat på något alla andra fredagar, så denna fredagen blir det att bara spendera dagen med min älskling, bara massa mys och film!

MAAAT ❤

Inte långt kvar nu...